fvpbg

Beachevent

U bent op zoek naar een onvergetelijke en originele invulling voor uw beachevent. Daarom bent u uitgekomen bij Feestvarken Producties, het evenementenbureau voor zowel tijdloze als originele en trendbepalende beachevents.

Wij luisteren naar uw doelstellingen, vullen uw wensen waar mogelijk aan, informeren u over de uitgebreide mogelijkheden en verzorgen uw beachevent met veel toewijding. Wij bieden u ervaring, flexibiliteit en creativiteit, waarbij de beleving van u en uw gasten centraal staat. Ons bedrijf dankt haar goede reputatie aan de hoge kwaliteit van communicatie, service en vindingrijkheid.

Wijk aan Zee

Wijk aan Zee beschikt over meerdere locaties voor een geslaagde beachevent. Door het ruime aanbod van geschikte locaties, kunnen wij een beachevent organiseren die ruim aan uw wensen zal voldoen. De verschillende mogelijkheden voor een beachevent kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Wijk aan Zee is een bruisende badplaats aan de kust, het dorp ligt aan de rand van een uitgestrekt duingebied. Door de jaren heen is Wijk aan Zee een veelzijdige plaats geworden, hier vind u rust, natuur en natuurlijk uitgaansgelegenheden. De vele restaurants, cafés, hotels en diverse winkeltjes in dit kustdorp zorgen ervoor dat u een onvergetelijke tijd meemaakt.

Offertes beachevent Wijk aan Zee:Aloha Beach, De Instuif, Sun Sea Bar

Scheveningen

Wilt u een beachevent op het bekendste strand van Nederland? Feestvarken Producties organiseert uw beachevent van A tot Z op een mooie locatie op het strand van scheveningen. De verschillende mogelijkheden voor een beachevent kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

In de zomer heerlijk zonnebaden op het strand of flaneren langs de boulevard. In de winter even uitwaaien, lekker shoppen en daarna warme chocolademelk drinken. Het strand van Scheveningen is altijd goed toeven! Daarom organiseren wij verschillende evenementen in Scheveningen zoals een beachevent of een Moordcruise.

Offerte Beachevent Scheveningen

Castricum

Feestvarken Producties organiseert uw beachevent op het strand van Castricum. Door onze contacten met de mooiste strandlocaties is uw beachevent bij voorbaat al een succes. De verschillende mogelijkheden voor een beachevent kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Aan de rand van het bosrijke Noord-Hollands duinreservaat liggen Castricum en Bakkum, vlakbij een rustig Noordzeestrand. Surfers, zwemmers en ook zonaanbidders vinden hier alle faciliteiten en rustzoekers kunnen hier het duingebied betreden. Een uitleg over de groei en bloei en dierenleven in de duinen wordt gegeven in het bezoekerscentrum 'de Hoep'. Kortom; Castricum is een zeer geschikte locatie voor een beachevent.

Offerte Beachevent Castricum

Bergen aan Zee

Bergen aan Zee beschikt over mooie strandlocaties om een beachevent te organiseren. Feestvarken Producties regelt uw beachevent tot in de puntjes zodat het een ervaring wordt om nooit te vergeten. De verschillende mogelijkheden voor een beachevent kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Op 5 kilometer westelijk van Bergen ligt Bergen aan Zee, slechts door één duinenrij gescheiden van strand en Noordzee. Het dorp ligt midden in de natuur van de Boswachterij Schoorl en het Noord-Hollands Duinreservaat. 's Zomers is het dorpje vooral badplaats met een vrij toegankelijk strand met diverse voorzieningen en aan de noordzijde een gebied voor naaktrecreatie. Niet alleen om te baden, maar ook voor surfers en catamaranzeilers is dit dorp aan te bevelen. Daarnaast is dit een zeer geschikte locatie voor een beachevent

Offerte Beachevent Bergen aan Zee

Rockanje

Feestvarken Producties organiseert voor u een beachevent om nooit te vergeten. Rockanje is een perfecte locatie om te genieten van een sportieve stranddag met uw collega's, vrienden of familie. De verschillende mogelijkheden voor een beachevent kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Rockanje is schitterend gelegen aan de westzijde van het eiland Voorne aan het Noordzeestrand. De badplaats biedt alle vormen van recreatie: van wandelen in een uniek natuurduingebied tot zonnebaden op een breed Noordzeestrand. Rockanje maakt sinds 1980 deel uit van de gemeente Westvoorne. Het beoefenen van de watersport op zee of binnenmeren en het bezoeken van bezienswaardigheden behoren tot de mogelijkheden die Rockanje te bieden heeft. Een dagje strand, fietsen door een boeiend polderlandschap of genieten van de zon op een van de terrassen. De omgeving van Rockanje biedt ter afwisseling veel aantrekkelijks, van uitgestrekte recreatie-gebieden tot de waterbouwkundige Deltawerken. Kortom; een zeer geschikte locatie voor uw beachevent.

Offerte Beachevent Rockanje

Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee is één van de bekendste strandplaatsen van Nederland en daarom heeft het veel te bieden voor een beachevent. Feestvarken Producties werkt samen met de mooiste locaties van Zandvoort aan Zee om u een geslaagde beachevent te bezorgen. De verschillende mogelijkheden voor een beachevent kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Zandvoort is een bloeiende badplaats met een grote toeristische aantrekkingskracht. Bovendien is Zandvoort over de weg en per spoor goed bereikbaar. De treinreis Amsterdam CS -Zandvoort duurt slechts een half uur. Het station ligt bijna aan het strand. Er zijn vele mogelijkheden tot vermaak en de omgeving biedt een scala aan schitterend natuurschoon. Niet alleen het brede - en schone - strand nodigt tot bezoek uit. De schoonheid van het uitgestrekte duingebied nodigt u uit voor een geslaagde beachevent.

Offerte Beachevent Zandvoort aan Zee

Egmond aan Zee

Een beachevent op de mooie stranden van Egmond aan Zee is een verrijking! Feestvarken Producties beheerst alle aspecten om een evenement tot een groot succes te maken en organiseert daarom uw beachevent met veel genoegen. De verschillende mogelijkheden voor een beachevent kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Egmond aan Zee is de bekendste van de drie Egmonden. Ooit is het ontstaan als vissersplaatsje maar al sinds het begin van deze eeuw heeft het een toeristisch belang. Zowel het vissers- als toeristische verleden is nog duidelijk in het straatbeeld terug te vinden. Prominent aan de boulevard staat de vuurtoren Jan van Speyck die vanaf het hele dorp te zien is. Het brede strand biedt talrijke voorzieningen als paviljoens en zeil- en surfmogelijkheden. Het dorp biedt de vakantieganger veel vertier. Terrassen, restaurants, een subtropisch zwemparadijs, sportvoorzieningen en een winkelgebied met voor ieder wat wils. Waar de bebouwing van Egmond aan Zee ophoudt, begint de natuur van het Noordhollands duinreservaat. Kortom; Egmond aan Zee is een beachevent locatie bij uitstek!

Offerte Beachevent Egmond aan Zee

Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee is een perfectie locatie voor uw beachevent. Door de goede bereikbaarheid, mooie strandpaviljoens en mooie boulevards, is Noordwijk aan Zee een unieke locatie voor uw beachevent. De verschillende mogelijkheden voor een beachevent kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Het is goed in Noordwijk, vooral als de lente met veel bloemen wordt gevierd! Wat een heerlijke sfeer ademt Noordwijk toch uit. Het prettige strand, de mooie boulevard, maar ook het rijke uitgaansleven worden in Noordwijk perfect gecombineerd met de uiterst sfeervolle historische dorpskern van Noordwijk-binnen. De allure van de badplaats met zijn drie vijfsterrenhotels, tientallen andere kwaliteitshotels en evenzoveel prima eetgelegenheden is voelbaar zodra u de grens van de bloemenbadplaats passeert. Proef de zeelucht en beleef een heerlijke beachevent in Noordwijk aan Zee.

Offerte Beachevent Noordwijk aan Zee

Strandevenement.nl is een onderdeel van Feestvarken Producties, Alkmaar

www.feestvarken.nl | www.moordavond.nl | www.studiorembrandt.nl