fvpbg

Beachparty

Scheveningen, Domburg, Noordwijk aan Zee, Bloemendaal, Egmond aan Zee, Zandvoort, Castricum. Zomaar een greep van strandlocaties waar Feestvarken uw beachparty kan organiseren. Door goede contacten met de mooiste strandlocaties en veel ervaring, zijn wij in staat om uw beachparty tot een groot succes te maken.

Wij luisteren naar uw doelstellingen, vullen uw wensen waar mogelijk aan, informeren u over de uitgebreide mogelijkheden en verzorgen uw beachparty met veel toewijding. Wij bieden u ervaring, flexibiliteit en creativiteit, waarbij de beleving van u en uw gasten centraal staat. Ons bedrijf dankt haar goede reputatie aan de hoge kwaliteit van communicatie, service en vindingrijkheid.

Wijk aan Zee

In Wijk aan Zee zijn er meerdere locaties die geschikt zijn voor uw beachparty. Er is altijd een locatie bij die aan uw wensen voldoet. In Wijk aan Zee bent u verzekerd van een gelaagde beachparty. De verschillende mogelijkheden voor een beachparty kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Wijk aan Zee is een bruisende badplaats aan de kust, het dorp ligt aan de rand van een uitgestrekt duingebied. Door de jaren heen is Wijk aan Zee een veelzijdige plaats geworden, hier vind u rust, natuur en natuurlijk uitgaansgelegenheden. De vele restaurants, cafés, hotels en diverse winkeltjes in dit kustdorp zorgen ervoor dat u een onvergetelijke tijd meemaakt.

Offertes beachparty Wijk aan Zee:Aloha Beach, De Instuif, Sun Sea Bar

Scheveningen

In Schevingen vindt u het bekendste strand van Nederland en beschikt over diverse mooie locaties. Er is in Scheveningen altijd een locatie die geschikt is voor uw beachparty. De verschillende mogelijkheden voor een beachparty kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Scheveningen

In de zomer heerlijk zonnebaden op het strand of flaneren langs de boulevard. In de winter even uitwaaien, lekker shoppen en daarna warme chocolademelk drinken. Het strand van Scheveningen is altijd goed toeven! Daarom organiseren wij verschillende evenementen in Scheveningen zoals een beachparty of een Moordcruise.

Offerte Beachparty Scheveningen

Castricum

Feestvarken Producties organiseert al jaren succesvolle beach parties aan het strand van Castricum. De verschillende mogelijkheden voor een beachparty kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Aan de rand van het bosrijke Noord-Hollands duinreservaat liggen Castricum en Bakkum, vlakbij een rustig Noordzeestrand. Surfers, zwemmers en ook zonaanbidders vinden hier alle faciliteiten en rustzoekers kunnen hier het duingebied betreden. Een uitleg over de groei en bloei en dierenleven in de duinen wordt gegeven in het bezoekerscentrum 'de Hoep'. Kortom; Castricum is een zeer geschikte locatie voor een beachparty.

Offerte Beachparty Castricum

Bergen aan Zee

Laat u verrassen door het strand van Bergen aan Zee! Aan het strand zijn diverse locaties die uitermate geschikt zijn voor een geweldige beachparty. De verschillende mogelijkheden voor een beachparty kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Op 5 kilometer westelijk van Bergen ligt Bergen aan Zee, slechts door één duinenrij gescheiden van strand en Noordzee. Het dorp ligt midden in de natuur van de Boswachterij Schoorl en het Noord-Hollands Duinreservaat. 's Zomers is het dorpje vooral badplaats met een vrij toegankelijk strand met diverse voorzieningen en aan de noordzijde een gebied voor naaktrecreatie. Niet alleen om te baden, maar ook voor surfers en catamaranzeilers is dit dorp aan te bevelen. Daarnaast is dit een zeer geschikte locatie voor een beachparty

Offerte Beachparty Bergen aan Zee

Rockanje

Het strand van Rockanje staat garant voor een succesvolle beachparty. De mooie locaties aan dit strand doen u versteld staan. De verschillende mogelijkheden voor een beachparty kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Rockanje is schitterend gelegen aan de westzijde van het eiland Voorne aan het Noordzeestrand. De badplaats biedt alle vormen van recreatie: van wandelen in een uniek natuurduingebied tot zonnebaden op een breed Noordzeestrand. Rockanje maakt sinds 1980 deel uit van de gemeente Westvoorne. Het beoefenen van de watersport op zee of binnenmeren en het bezoeken van bezienswaardigheden behoren tot de mogelijkheden die Rockanje te bieden heeft. Een dagje strand, fietsen door een boeiend polderlandschap of genieten van de zon op een van de terrassen. De omgeving van Rockanje biedt ter afwisseling veel aantrekkelijks, van uitgestrekte recreatie-gebieden tot de waterbouwkundige Deltawerken. Kortom; een zeer geschikte locatie voor uw beachparty.

Offerte Beachparty Rockanje

Zandvoort aan Zee

Feestvarken Producties werkt al jaren samen met diverse locaties in Zandvoort aan Zee. Dit strand is van de bekendste badplaatsen van Noord-Holland en heeft daarom voor u beachparty veel te bieden. De verschillende mogelijkheden voor een beachparty kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Zandvoort is een bloeiende badplaats met een grote toeristische aantrekkingskracht. Bovendien is Zandvoort over de weg en per spoor goed bereikbaar. De treinreis Amsterdam CS -Zandvoort duurt slechts een half uur. Het station ligt bijna aan het strand. Er zijn vele mogelijkheden tot vermaak en de omgeving biedt een scala aan schitterend natuurschoon. Niet alleen het brede - en schone - strand nodigt tot bezoek uit. De schoonheid van het uitgestrekte duingebied nodigt u uit voor een geslaagde beachparty.

Offerte Beachparty Zandvoort aan Zee

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee, ook bij toeristen een zeer geliefde badplaats. Een bijzondere locatie voor u beachevent, een locatie om zeker nooit te vergeten! De verschillende mogelijkheden voor een beachparty kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Egmond aan Zee is de bekendste van de drie Egmonden. Ooit is het ontstaan als vissersplaatsje maar al sinds het begin van deze eeuw heeft het een toeristisch belang. Zowel het vissers- als toeristische verleden is nog duidelijk in het straatbeeld terug te vinden. Prominent aan de boulevard staat de vuurtoren Jan van Speyck die vanaf het hele dorp te zien is. Het brede strand biedt talrijke voorzieningen als paviljoens en zeil- en surfmogelijkheden. Het dorp biedt de vakantieganger veel vertier. Terrassen, restaurants, een subtropisch zwemparadijs, sportvoorzieningen en een winkelgebied met voor ieder wat wils. Waar de bebouwing van Egmond aan Zee ophoudt, begint de natuur van het Noordhollands duinreservaat. Kortom; Egmond aan Zee is een beachparty locatie bij uitstek!

Offerte Beachparty Egmond aan Zee

Noordwijk aan Zee

Een beachparty in Noordwijk aan Zee is echt een aanrader! Noordwijk aan Zee beschikt over diverse moderne strandlocaties en een mooie boulevard. U zult hier een geweldige beachparty beleven! De verschillende mogelijkheden voor een beachparty kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Het is goed in Noordwijk, vooral als de lente met veel bloemen wordt gevierd! Wat een heerlijke sfeer ademt Noordwijk toch uit. Het prettige strand, de mooie boulevard, maar ook het rijke uitgaansleven worden in Noordwijk perfect gecombineerd met de uiterst sfeervolle historische dorpskern van Noordwijk-binnen. De allure van de badplaats met zijn drie vijfsterrenhotels, tientallen andere kwaliteitshotels en evenzoveel prima eetgelegenheden is voelbaar zodra u de grens van de bloemenbadplaats passeert. Proef de zeelucht en beleef een heerlijke beachparty in Noordwijk aan Zee.

Offerte Beachparty Noordwijk aan Zee

Strandevenement.nl is een onderdeel van Feestvarken Producties, Alkmaar

www.feestvarken.nl | www.moordavond.nl | www.studiorembrandt.nl