fvpbg

Teambuilding

Teambuilding is een leuke en originele manier om uw collega's nog beter te leren kennen en om de sfeer op de werkvloer te bevorderen. Feestvarken Producties is een specialist in het organiseren van teambuildingsdagen die geheel naar uw wens wordt georganiseerd.

Wij luisteren naar uw doelstellingen, vullen uw wensen waar mogelijk aan, informeren u over de uitgebreide mogelijkheden en verzorgen uw teambuilding met veel toewijding. Wij bieden u ervaring, flexibiliteit en creativiteit, waarbij de beleving van u en uw gasten centraal staat. Ons bedrijf dankt haar goede reputatie aan de hoge kwaliteit van communicatie, service en vindingrijkheid.

Wijk aan Zee

Voor een teambuilding in Wijk aan Zee bent u bij Feestvarken Producties aan het goede adres. Feestvarken Producties heeft goede contacten met diverse locaties in Wijk aan Zee die geschikt zijn voor uw teambuilding. De verschillende mogelijkheden voor een teambuilding kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Wijk aan Zee is een bruisende badplaats aan de kust, het dorp ligt aan de rand van een uitgestrekt duingebied. Door de jaren heen is Wijk aan Zee een veelzijdige plaats geworden, hier vind u rust, natuur en natuurlijk uitgaansgelegenheden. De vele restaurants, cafés, hotels en diverse winkeltjes in dit kustdorp zorgen ervoor dat u een onvergetelijke tijd meemaakt.

Offertes teambuilding Wijk aan Zee:Aloha Beach, De Instuif, Sun Sea Bar

Scheveningen

Een teambuilding aan het bekendste strand van Nederland? Scheveningen beschikt over diverse moderne locaties die aan uw wensen kunnen voldoen. De verschillende mogelijkheden voor een teambuilding kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

In de zomer heerlijk zonnebaden op het strand of flaneren langs de boulevard. In de winter even uitwaaien, lekker shoppen en daarna warme chocolademelk drinken. Het strand van Scheveningen is altijd goed toeven! Daarom organiseren wij verschillende evenementen in Scheveningen zoals een teambuilding of een Moordcruise.

Offerte Teambuilding Scheveningen

Castricum

Het strand van Castricum is een mooie locatie voor uw teambuliding. Uw teambuilding wordt tot in de puntjes door Feestvarken Producties verzorgt. De verschillende mogelijkheden voor een teambuilding kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Aan de rand van het bosrijke Noord-Hollands duinreservaat liggen Castricum en Bakkum, vlakbij een rustig Noordzeestrand. Surfers, zwemmers en ook zonaanbidders vinden hier alle faciliteiten en rustzoekers kunnen hier het duingebied betreden. Een uitleg over de groei en bloei en dierenleven in de duinen wordt gegeven in het bezoekerscentrum 'de Hoep'. Kortom; Castricum is een zeer geschikte locatie voor een teambuilding.

Offerte Teambuilding Castricum

Bergen aan Zee

In Noord-Holland vindt u het strand van Bergen aan Zee. Een geschikte locaties voor uw teambuilding is in deze plaats zeker te vinden. Laat u adviseren door Feestvarken Producties. De verschillende mogelijkheden voor een teambuilding kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Op 5 kilometer westelijk van Bergen ligt Bergen aan Zee, slechts door één duinenrij gescheiden van strand en Noordzee. Het dorp ligt midden in de natuur van de Boswachterij Schoorl en het Noord-Hollands Duinreservaat. 's Zomers is het dorpje vooral badplaats met een vrij toegankelijk strand met diverse voorzieningen en aan de noordzijde een gebied voor naaktrecreatie. Niet alleen om te baden, maar ook voor surfers en catamaranzeilers is dit dorp aan te bevelen. Daarnaast is dit een zeer geschikte locatie voor een teambuilding

Offerte Teambuilding Bergen aan Zee

Rockanje

Het strand van Rockanje is een verrassende plaats om uw teambuilding te organiseren. Heerlijk genieten met uw collega's is hier mogelijk! De verschillende mogelijkheden voor een teambuilding kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Rockanje is schitterend gelegen aan de westzijde van het eiland Voorne aan het Noordzeestrand. De badplaats biedt alle vormen van recreatie: van wandelen in een uniek natuurduingebied tot zonnebaden op een breed Noordzeestrand. Rockanje maakt sinds 1980 deel uit van de gemeente Westvoorne. Het beoefenen van de watersport op zee of binnenmeren en het bezoeken van bezienswaardigheden behoren tot de mogelijkheden die Rockanje te bieden heeft. Een dagje strand, fietsen door een boeiend polderlandschap of genieten van de zon op een van de terrassen. De omgeving van Rockanje biedt ter afwisseling veel aantrekkelijks, van uitgestrekte recreatie-gebieden tot de waterbouwkundige Deltawerken. Kortom; een zeer geschikte locatie voor uw teambuilding.

Offerte Teambuilding Rockanje

Zandvoort aan Zee

Met uw collega's een teambuilding in Zandvoort aan Zee. Feestvarken Producties kan u adviseren over de diverse mogelijkheden die Zandvoort aan Zee te bieden heeft. De verschillende mogelijkheden voor een teambuilding kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Zandvoort is een bloeiende badplaats met een grote toeristische aantrekkingskracht. Bovendien is Zandvoort over de weg en per spoor goed bereikbaar. De treinreis Amsterdam CS -Zandvoort duurt slechts een half uur. Het station ligt bijna aan het strand. Er zijn vele mogelijkheden tot vermaak en de omgeving biedt een scala aan schitterend natuurschoon. Niet alleen het brede - en schone - strand nodigt tot bezoek uit. De schoonheid van het uitgestrekte duingebied nodigt u uit voor een geslaagde teambuilding.

Offerte Teambuilding Zandvoort aan Zee

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee beschikt over een mooi strand en diverse mooie strandpaviljoens, zeer geschikt voor iedere teambuilding. U en uw collega's zullen hier een heerlijke tijd beleven! De verschillende mogelijkheden voor een teambuilding kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Egmond aan Zee is de bekendste van de drie Egmonden. Ooit is het ontstaan als vissersplaatsje maar al sinds het begin van deze eeuw heeft het een toeristisch belang. Zowel het vissers- als toeristische verleden is nog duidelijk in het straatbeeld terug te vinden. Prominent aan de boulevard staat de vuurtoren Jan van Speyck die vanaf het hele dorp te zien is. Het brede strand biedt talrijke voorzieningen als paviljoens en zeil- en surfmogelijkheden. Het dorp biedt de vakantieganger veel vertier. Terrassen, restaurants, een subtropisch zwemparadijs, sportvoorzieningen en een winkelgebied met voor ieder wat wils. Waar de bebouwing van Egmond aan Zee ophoudt, begint de natuur van het Noordhollands duinreservaat. Kortom; Egmond aan Zee is een teambuilding locatie bij uitstek!

Offerte Teambuilding Egmond aan Zee

Noordwijk aan Zee

Noordwijk aan Zee heeft een aantal mooie strandlocaties waar u versteld van zult staan. Ideaal voor uw teambuilding. Feestvarken Producties zorgt voor een onvergetelijke teambuilding aan het strand. De verschillende mogelijkheden voor een teambuilding kunt u vinden op onze sites www.strandevenement.nl en www.feestvarken.nl/evenementen/beachevent.html.

Het is goed in Noordwijk, vooral als de lente met veel bloemen wordt gevierd! Wat een heerlijke sfeer ademt Noordwijk toch uit. Het prettige strand, de mooie boulevard, maar ook het rijke uitgaansleven worden in Noordwijk perfect gecombineerd met de uiterst sfeervolle historische dorpskern van Noordwijk-binnen. De allure van de badplaats met zijn drie vijfsterrenhotels, tientallen andere kwaliteitshotels en evenzoveel prima eetgelegenheden is voelbaar zodra u de grens van de bloemenbadplaats passeert. Proef de zeelucht en beleef een heerlijke teambuilding in Noordwijk aan Zee.

Offerte Teambuilding Noordwijk aan Zee

Strandevenement.nl is een onderdeel van Feestvarken Producties, Alkmaar

www.feestvarken.nl | www.moordavond.nl | www.studiorembrandt.nl